HANDEC FEST 2015 získal ocenění KUKUČ

Organizátoři festivalu s radostí přijali pozvání na vyhlášení cen KUKUČ, navíc potěšilo i získané ocenění. HANDec Fest 2015 byl vyhlášen jako vítěz regionální ceny KUKUČ v kategorii nejlepší koncepce a dramaturgie kulturí akce za rok 2015.

Pořadatelé jako jsme my házenkáři se mezi kulturní smetánkou vyjímají spíše jako "podivná rarita" :-) ale vážíme si ocenění stejně jako každé dobré rady zkušenějších. Rocková muzika k našemu sportu bytostně patří, organizace festu nás baví, děláme to fakt rádi, s velkým potěšením a nadšením. A snad je to z toho poznat ;-) 

Za ocenění proto děkujeme především všem kapelám z loňského ročníku v čele s Mňága & Žďorp, We on the Moon, Tango a řadou revivalových kapel, dále sponzorům, bez kterých by to vůbec nešlo, moderátorům Bordovi a Šášovi, balónářům a Petru Brožovi, divadlu Kamarádi a Vojtovi Polanskému, za vstřícnou spolupráci Střední škole Kuřim a Vojtovi Novotnému a také městu Kuřim. V neposlední řadě pak děkujeme všem 1400 návštěvníkům, kteří vytvořili báječnou atmosféru dlouhodobě nejnavštěvovanější hudební akce ve městě Kuřimi.

Současně jsme upřímně rádi, že vloni a v letošním roce v Kuřimi na zámeckém nádvoří ožívají další rockové a jiné hudební festivaly, na které se sami moc těšíme v roli diváků. Držíme palce Slávkovi, Tondovi, Jiřímu a dalším.

Dobré muziky bude v Kuřimi letos hodně - ale dobré muziky není nikdy dost ;-)

 

Děkujeme za podporu,

za organizační tým Petr a Honza

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.