Jak ZakázanÝovoce chutná? Zahraje Díky vám!

Energické bicí, valící se basa, řízné a melodické kytary vytváří originální zvuk punk-rockové kapely, která působí na scéně od roku 2005. Její diskografie má sedm zářezů a stovky koncertů. To je punkrocková kapela ZakázanÝovoce.

Název vznikl původně jako reakce na to, že po odchodu jednoho z členů nebyla shoda na dalším použítí původního názvu kapely Jablko sváru, a tak se před 12 lety ze "zakázaného" Jablka stala inspirace pro dnešní název ZakázanÝovoce. 

Od května 2016 hraje ZakázanÝovoce v nové sestavě a přízeň fanoušků si zachovala. Skladatelskou dvojici Yaris a Mejdlo doplnil bubeník Travis a zpěvák Mimi, kteří této partě dodali nový náboj. Jejich videoklipy z poslední doby na YouTube jako Genocida nebo Díky vám ze stejnojmenného alba mají stovky tisíc shlédnutí. Mezi nejnovější klipy patří také Město andělů.

Letos na 25 koncertech doprovází na velkém halovém turné slovenské rockery Horkýže Slíže, ale v létě si nechává prostor i na festivaly. Přesvědčte se tak v Kuřimi sami, jak jim to šlape naživo se songy z posledního alba.

(foto: www.zakazanyovoce.cz)

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.