Kamil Střihavka & Leaders! je šmakózní záležitost

Jedna z největších legend české rockové scény Kamil Střihavka vystoupí se svou doprovodnou kapelou a songy Země vzdálená, Černá růže, Když se snáší déšť a další nezapomenutelné hity. Kamila doprovodí čtveřice výborných hudebníků. Žádná béčka, prostě pět rockových lídrů. Posluchače tak čekají jeho "šmakózní záležitosti" v plné rockové palbě.  

Kamil Střihavka před čtvrt stoletím vstoupil na českou rockovou scénu s teplickou kapelou Motorband. Svým vyjímečným hlasem se stal žádaným také v mainstreamové produkci, když se stal představitelem titulní role populárního muzikálu Jesus Chist Superstar. V rockové dráze mu pak svědčilo spojení s Michalem Pavlíčkem a Otou Balagem ve formaci BSP nebo působení v projektu No Guitars s basákem Zdeňkem Mazačem. Od roku 2007 se obklopil kapelou Leaders! Čas od času se Kamil Střihavka z pódií stáhnul, aby se zase znovu s novou energií objevil tu akusticky, jindy rockově.

V Kuřimi vystoupí tento zpěvák, skladatel a textař se songy Země vzdálená, Černá růže, Když se snáší déšť, Woo-doo a dalšími nezapomenutelnými peckami. Kamila doprovodí čtveřice špičkových hudebníků: žádná béčka, pět rockových lídrů - prostě LEADERS! Petr Henych hraje kytarová sóla, že publikum může vzlétnout, Štěpán Eliáš klávesami provoní vzduch, Maťo Ivan basou způsobí zemětřesení a za škopkama žár rozhycuje Patrik Sas. Spolu odehráli přes 350 koncertů a hráli pro více než 150.000 diváků. Živé vystoupení naplní až po okraj rockovou energií. 

kamil_strihavka

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.