Laura a její tygři: Žár stále trvá, slyšte

Legendární Laura je pojem, který netřeba představovat. Zakladatel Karel Šůcha přijel na HADNEC FEST v roce 2016 s občerstvenou sestavou, kdy nepřehlédnutelnou byla tehdy 28-letá zpěvačka Lucie Bakešová, známá z televizní show Hlas. S energickou Lucií kapela znovu nabyla dravost a krásu. Letos se Lucie stane maminkou, proto znovu nastává změna hlanví Laury. Nově bude zpěvačkou Tereza Hálová, tak si přijďte poslechnout. Jinak vše dobré zůstává při starém - jazzová elegance, černé brýle, bílé košile, funky drive a soulová naléhavost.

Laura a její tygři mají v současné době na svém kontě více než 2 000 koncertů v rockových klubech a na festivalech doma i v zahraničí, 13 vydaných alb 

Laura a její tygři mají v současné době na svém kontě více než 2 000 koncertů v rockových klubech a na festivalech doma i v zahraničí, 13 vydaných alb. Laura vydala poslední dvojalbum Žár trvá / Továrna na sny v roce 2016. Titul připomíná slavnou minulost a zároveň se dívá dopředu. Shlédněte klip Bambus neb prohlédněte web www.lauranet.cz, ať se můžete na sobotu 27. 8. 2022 do Kuřimi začít tak těšit, jako se na Lauru těšíme my ;-) 

Laura a její tygři

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.