Papakult to rozjede

Program festu rozjede Papakult. Kapela harcovníků hardrockové scény nezůstává jenom u syrového rokenrolu, ale pouští se do zajímavých předělávek světových hitů. Texty jsou však výhradně české, peprné a veselé. 

papakult je rokenrolové trio, hrající podle svých slov Moravské rokec. Svoji dupárnu mají doplněnou o stylové oblečení i nástroje. Jejich repertoár tvoří z převážné většiny světové hity v rokenrolových úpravách. Samozřejmostí jsou české texty, které rozesmějí snad každého. Namátkou snad Hana ulhaná, Pinďour, Kolo mý, Polezte vejš atd. Hrají ve složení: Luigi Rotorino - kytara, zpěv, Charles Wheel - basa, zpěv a Dottore Alejandro - bicí. 

Papakult je rokenrolové trio, hrající podle svých slov Moravské rokec. Svoji dupárnu mají doplněnou o stylové oblečení i nástroje. Jejich repertoár tvoří z převážné většiny světové hity v rokenrolových úpravách. Samozřejmostí jsou české texty, které rozesmějí snad každého. Namátkou snad Hana ulhaná, Pinďour, Kolo mý, Polezte vejš atd. Hrají ve složení Luigi Rotorino - kytara, zpěv, Charles Wheel - basa, zpěv a Dottore Alejandro - bicí. 

 

papakult

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.