Pivovar Černá Hora novým partnerem festivalu

Po pěti letech jsme završili spolupráci s pivovarem Starobrno ze skupiny Heineken a pro 6. ročník jsme se rozhodli pro změnu >>>

Hlavním partnerem festivalu budou pivovary skupiny Lobkowicz Group. Skládá se ze sedmi regionálních pivovarů (Protivín, Uherský Brod, Jihlava, Rychtář, Klášter, Vysoký Chlumec a Černá Hora), které se nacházejí na území Čech a Moravy.
Skupina produkuje rozsáhlé portfolio různých druhů piva, které se od sebe liší širokým spektrem chutí. Kromě toho jsou vyráběny i nealkoholické nápoje a stolní vody. Skupina v současnosti nabízí 70 značek piva. Kromě tradičního piva jako je světlý ležák, nabízí širokou škálu pivních specialit a nabídku chutí. 

>>> hlavním partnerem festivalu bude pivovar Černá Hora ze skupiny Lobkowicz Group.

Skupina Lobkowicz se skládá ze sedmi regionálních pivovarů (Protivín, Uherský Brod, Jihlava, Rychtář, Klášter, Vysoký Chlumec a Černá Hora), které se nacházejí na území Čech a Moravy. Produkuje rozsáhlé portfolio různých druhů piva, které se od sebe liší širokým spektrem chutí. Kromě toho jsou vyráběny i nealkoholické nápoje a stolní vody. Skupina v současnosti nabízí 70 značek piva. Kromě tradičního piva jako je světlý ležák, nabízí širokou škálu pivních specialit a nabídku chutí. 

Spojení regionálního rockového festivalu s Černou Horou je přirozené také z pohledu posilování obliby tohoto regionálně zaměřeného piva. Pořadatelé se těší, že novou nabídkou zpříjmení návštěvníkům pobyt a lépe a bez dlouhého čekání ukojí žízeň novou nabídkou a novými možnostmi spolupráce. Zástupci pivovaru zase osobně dohlédnou na pivní kulturu a kvalitu pivního servisu.

Těšíme se na spolupráci.

cerna-hora

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.