Punková energie Pořád stejně jako půlnoční nálož

 

Punk-rocková kapela POŘÁD STEJNĚ vznikla teprve nedávno... 1.ledna 2019. Bylo to vlastně takové novoroční předsevzetí frontmana kapely Libora, který se po předchozím působení v kapelách Covers For Lovers a Fancy Foxx rozhodl realizovat své sny a hudební nápady "ze šuplíku". Na bicí se přidal dlouholetý kamarád Marek a následně i "baskytarista na inzerát" Lukáš. Tato trojice stihla během prvního roku natočit ve studiu sedm vlastních skladeb a odehrát několik koncertů a festivalů po celé ČR. Raketový start završilo pak vydání orignálního videoklipu na melancholickou píseň "Až zase jednou..." o bloumání, depresích a konečném řešení životních situací. Kapela a její tvorba vychází z old punkových vzorů kapel Ramones, The Clash, ale i rané tvorby Green Day. To celé postavené na českých textech a energické kytaře. Pokud se chcete dozvědět více o tom jak se plní sny tak koukněte na koncert kapely POŘÁD STEJNĚ. Zjistíte mimo jiné, že punk může být POŘÁD STEJNÝ a při tom pokaždé jiný. Protože PUNK přece nemá žádná pravidla.

Kapela Pořád stejně nabízí vlastní tvorbu s energickou kytarou usazenou do melodické linky písní. Punk-rocková kapela vznikla teprve nedávno v loňském roce z iniciativy frontmana kapely Libora Baluštíka, který se po předchozím působení v kapelách Covers For Lovers a Fancy Foxx rozhodl realizovat své sny a hudební nápady ze šuplíku. Na bicí se přidal dlouholetý kamarád Marek a následně i baskytarista na inzerát Lukáš.

Tato trojice stihla během prvního roku natočit ve studiu sedm vlastních skladeb a odehrát několik koncertů a festivalů po celé ČR. Raketový start završilo pak vydání orignálního videoklipu na melancholickou píseň "Až zase jednou..." o bloumání, depresích a konečném řešení životních situací.

Kapela a její tvorba vychází z old punkových vzorů kapel Ramones, The Clash, ale i rané tvorby Green Day. To celé postavené na českých textech a energické kytaře. Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak se plní sny, tak nezmeškejte koncert kapely POŘÁD STEJNĚ. Zjistíte mimo jiné, že punk může být pořád stejný a při tom pokaždé jiný. Protože punk přece nemá žádná pravidla. Na HANDEC FESTu od 23:00 na stage B.

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.