U2 Stay revival rozezní irskou legendu

U2 je úhelný kámen rockové hudby. Pecky zazní v podání U2 Stay revivalu, s nimiž se dostaví alter ego irských hvězd Bono Vox, The Edge, Adam Clayton a Larry Muller Jr.

Irská skupina U2 je jednou z nejvýznamnějších hudebních formací na světě. Brněnská revivalová skupina U2 Stay patří mezi jejich fanoušky a svojí činností se snaží o další šíření hudby U2. Podobnost může posluchač pocítit zejména v hlase frontmana Zbyňka Pokorného, podpořeného kytarou - Jan Pololáník, baskytarou - David Janíček a bicími - Zbyněk Kubela.
Na koncertech U2 stay uslyšíte průřez známých písní z alb např. The Joshua Tree, Achtung baby, All That You Can't Leave Behind i zatím posledního Songs of innocence, které Vám přinesou elektrizující a pozitivní rockovou atmosféru.

Irská skupina U2 je jednou z nejvýznamnějších hudebních formací na světě. Brněnská revivalová skupina U2 Stay patří mezi jejich fanoušky a svojí činností se snaží o další šíření hudby U2. Soustředí se na autentičnost hudebníh podání, více než tu vizuální, což dokresluje jejich nadšení k muzice U2.

Podobnost může posluchač pocítit zejména v hlase frontmana Zbyňka Pokorného, podpořeného kytarou - Jan Pololáník, baskytarou - David Janíček a bicími - Zbyněk Kubela. Na koncertech U2 stay uslyšíte průřez známých písní z alb např. The Joshua Tree, Achtung baby, All That You Can't Leave Behind i zatím posledního Songs of innocence, které Vám přinesou elektrizující a pozitivní rockovou atmosféru. Ukázku najdete zde.

Poprvé rozeskákali publikum na HANDEC FESTu v roce 2016, kde zanechali svělý dojem, proto se návštěnvíci na ně mohou těšit znovu. Letos si nenechte ujít v 20.00 hod.

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.