Vanua2 s Yannickem Tevi je návratem na místo činu

Rytmika legendárního Blue Effectu tvoří základ kapely, která osciluje mezi rockovou hudbou a world. Vévodí jí „sealovský“ hlas zpěváka Yannicka Tevi. 
Kapela VANUA 2 vznikla na počátku roku 2017 spojením hudebníků z kapel Yannick Tevi band a Blue Effect. Po dvou měsících se k ní přidává kytarista Honza "Ponorka" Ponocný.
Rytmika legendárního Blue Effectu tvoří základ kapely. V roce 2013 se s Radimem Hladíkem na HADNEC FEST vydali bubeník Václav Zima, baskytarista Wojttech Říha a klávesák Vít Beneš. Tehdy očerovali kuřimské publikum.
Kapela VANUA 2 vznikla na počátku roku 2017 právě spojením hudebníků z kapel Yannick Tevi band a Blue Effect. Po dvou měsících se k ní přidal kytarista Honza "Ponorka" Ponocný.
Band VANUA2 osciluje mezi rockovou hudbou a world. Vévodí jí „sealovský“ hlas zpěváka Yannicka Tevi, který pochází z tichomořského ostrova Vanuatu. Mávaznost na Blue Effect potvrzuje i to, že se manažersky o kapelu nadále stará manželka Radima Hladíka, paní Zlata.
Doporučujeme: shlédněte klip k singlu Bridge Me Out.

Rytmika legendárního Blue Effectu tvoří základ kapely, která osciluje mezi rockovou hudbou a world music. Vévodí jí „sealovský“ hlas zpěváka Yannicka Tevi. 

Kapela VANUA 2 vznikla na počátku roku 2017 spojením hudebníků z kapel Yannick Tevi band a Blue Effect. Po dvou měsících se k ní přidává kytarista Honza "Ponorka" Ponocný, který je znám jako autor filmové hudby, spolupracuje s režiséry Alicí Nellis nebo Petrem Zelenkou a byl opakovaně nominován na Českého lva. Posledním počinem byla hudba ke komediálnímu seriálu Dabing Street, kde zapojil kolegy z VANUA2.

Rytmika legendárního Blue Effectu tvoří základ kapely. V roce 2013 se v čele s Radimem Hladíkem na HANDEC FEST vydali 3 z nich - bubeník Václav Zima, baskytarista Wojttech Říha a klávesák Vít Beneš. Tehdy nezapomenutelně očarovali kuřimské publikum. Znovu se tak vracejí na místo činu v nové sestavě.

Band VANUA2 se žánrově pohybuje mezi rockovou hudbou a etnicky zabarveným world music. Vévodí jí hlas zpěváka Yannicka Tevi, který pochází z tichomořského ostrova Vanuatu a jeho hlas připomíná slavného Seala. Návaznost na Blue Effect potvrzuje i to, že se manažersky o kapelu nadále stará manželka Radima Hladíka, paní Zlata.

Doporučujeme: shlédněte klip k singlu Bridge Me Out.

vanua2

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.