Vodácká kulturní úderka Zadáci zaručeně pobaví

 

Zpěvák a autor Martin Kudlička, která se už na HANDEC FESTu dříve představil coby frontman kapely Lidopop) za léta sjíždění všech populárních vodáckých toků stvořil celou flotilu songů. Některé z vlastních písní dokonce zlidověly, a tak se vám může stát, že například na Berounce zaslechnete u ohně některý ze tří songů, který Zadáci právě této řece věnovali. 
Zadáci jsou pozoruhodnou kapelou a vystoupili už také na jednom podiu s takovými veličinami jako Deep Purple nebo Pražský výběr. 
Jasně že znáte songy od Stinga, Depeche Mode, AC/DC, Pink Floyd nebo Tiny Turner. Ale tak, jak je hraje brněnská kapela Zadáci, jste je ještě rozhodně neslyšeli. Přijďte to napravit. Zajeďte do pivních peřejí a užijte si se Zadáky zábavu na vlastní kůži. 
Tak brzy Ahoj! v Kuřimi na HANDec FESTu.

Brněnská vodácká úderka Zadáci řadu let sbírá popularitu, neboť patří do zlatého fondu souborů věnujících se hudební disciplíně zvané „river music“.

Kořeny inspirace nalézá za prvé v trampské klasice našich dědů a za druhé v rockové a popové pokladnici světových hitů, jimž dává nečekanými aranžemi punc radosti z hudby a života jako takového. Zpěvák a autor Martin Kudlička, který se už na HANDEC FESTu dříve představil coby frontman kapely Lidopop, za léta sjíždění všech populárních vodáckých toků stvořil celou flotilu songů.

Některé z vlastních písní dokonce zlidověly, a tak se vám může stát, že například na Berounce zaslechnete u ohně některý ze tří songů, který Zadáci právě této řece věnovali. Zadáci jsou pozoruhodnou kapelou a vystoupili už také na jednom podiu s takovými veličinami jako Deep Purple nebo Pražský výběr. 

Jasně že znáte songy od Stinga, Depeche Mode, AC/DC, Pink Floyd nebo Tiny Turner. Ale tak, jak je hraje brněnská kapela Zadáci, jste je ještě rozhodně neslyšeli. Přijďte to napravit. Zajeďte do pivních peřejí a užijte si se Zadáky zábavu na vlastní kůži. Tak brzy Ahoj! v Kuřimi na HANDec FESTu už od 17:00 hodin - stage A před sportovní halou.

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.