Často kladené dotazy

Jak se na HANDEC FEST dostat?

Akce se koná na prostranství před Sportovní halou Kuřim v Kuřimi na ulici Sportovní na severím okraji města (příjezd z ulice Blanenská. V blízkosti je rozsáhlé prarkoviště. Z Brna je to blízko také hromadnou dopravou. Z Králova Pole autem či vlakem jste v Kuřimi za 10 minut. Spoje navíc jezdí i v sobotu každou hodinu. Pojedete-li vlakem či autobusem, od nádraží v Kuřimi je to pouze 10 minut chůze.

Co koupit na jídlo a na pití?

Nabídka občerstvení na místě je prostřednictvím stánků  s jídlem až po nabídku nealkoholických nápojů, kávy, točeného piva, dobrého moravského vína či nejrůznějších alkoholických nápojů. Z toho důvodu není dovoleno přinášet s sebou do areálu žádné vlastní nápoje.

Mohu do areálu se psem?

Hlučné prostředí festivalu je pro zvířata stresující a s ohledem na jejich zdraví a bezpečnost návštěvníků není vstup psům a jiným zvířatům povolen. Prostranství je obvykle zaplněné, takže procházející si jich nemusí všimnout. Hrozí tak nepříjemná kolize se zvířetem. Nechejte domácí mazlíčky raději odpočívat doma.

Připojím se na wifinu?

Internetové připojení prostřednictvím Wi-Fi je umožněno návštěvníkům v blízkosti sportovní haly nebo u restaurace na Wellness Kuřim.

Jak je zajištěna bezpečnost?

O vaši bezpečnost se jako každý rok budou starat security profesionálové z bezpečnostní agentury, jejichž služby jsou zajišťovány po celém areálu až do samotného ukončení akce.

Je přísně zakázáno vnášet do areálu jakékoli skleněné nádoby, zbraně jakéhokoli druhu, psychotropní látky, hořlaviny a pyrotechnické předměty, laserová ukazovátka a filmové kamery.

K čemu slouží identifikační pásky?

Pro návštěvníky platí základní pravidlo: identifikační pásek, který obdržíte na vstupu, během konání akce rozhodně nesundávejte. Pásek na zápěstí slouží jako kontrola, bez které nebudete vpuštěni. Slouží jako kontrola při opuštění areálu. V případě nemožnosti prokázat se platným náramkem, bude vyveden bezpečnostní službou.

Související:

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.