Fest rocková show 2018

Jaký byl letošní HANDEC FEST 2018? Na výbornou atmosféru a emoce, které přinesl, rádi společně vzpomeneme obrazem ve fotogaleriích na našem FB >>> www.facebook.com/HandecFest/

Ani přeháňky, které dorazily večer nad zámecké nádvoří, nezkazily voděodolným návštěvníkům chuť bavit se skvělou muzikou. Přes deštivé počasí byla akce vydařená a máme radost z ohlasů, které nám píšete. Děkujeme proto všem návštěvníkům a kapelám za množství energie, kterou nám pořadatelům vracíte, a také partnerům akce, bez kterých bychom takovou akci uspořádat nedokázali.

handecfest

Moderátoři zahájili od 15 hodin doprovodný program se zábavnými soutěžemi na zahradě kuřimského zámku, kde byl přístup zdarma. Na malém pódiu začalo představení divadla s Vojtou Polanským ml., které pobavilo malé i velké. Pro rodinnou zábavu byl připraven také fotokoutek, 3D virtuální realita, RC auta, soutěže o ceny a skákací atrakce. Odpočinout si mohli návštěnvíci také u dobrého jídla a dalšího občerstvení.

LINEUP rockového programu:

16.00 TŘETÍ ZUBY 

Dokonale zruční hudební matadoři z Boskovic otevřeli program festivalu. Díky nim ožily legendy hard rocku let sedmdesátých jako Deep Purple, Jimi Hendrix, Carlos Santana, Led Zeppellin, Uriah Heep nebo Jethro Tull. Repertoár pochází z období dřevních sedmdesátých let, tedy historie rockové muziky, což se stalo důvodem pro pojmenování kapely, o které čti v článku.

17:30 VANUA2 

Rytmika legendárného Blue Effectu tvoří základ kapely, která osciluje mezi rockovou hudbou a world music. Skvělý „sealovský“ hlas zpěváka Yannicka, hudba plná energie a plného zápalu, vynikající hráčské schopnosti všech členů, to byla záruka výborné muziky. Důkazem je singl Bridge Me Out

19.00 KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS! 

Jedna z největších legend české rockové scény Kamil Střihavka vystoupil se svou doprovodnou kapelou a songy Země vzdálenáČerná růžeKdyž se snáší déšť a další nezapomenutelné hity. Kamila doprovodila čtveřice špičkových hudebníků: žádná béčka, pět rockových lídrů.  

Jedna z největších legend české rockové scény Kamil Střihavka vystoupí se svou doprovodnou kapelou, se kterou hraje od roku 2007. Hity jako Země vzdálená, Černá růže, Když se snáší déšť a spousta dalších. Nenapodobitelného zpěváka doprovází čtveřice špičkových hudebníků. Žádná béčka, ale pět rockových lídrů.  Jedna z největších legend české rockové scény Kamil Střihavka vystoupí se svou doprovodnou kapelou, se kterou hraje od roku 2007. Hity jako Země vzdálená, Černá růže, Když se snáší déšť a spousta dalších. Nenapodobitelného zpěváka doprovází čtveřice špičkových hudebníků. Žádná béčka, ale pět rockových lídrů.  

20:30 DUKLA VOZOVNA 

Punk - rocková sestava z Pardubic Rytmika má nové album "Sen nezbedného punka", ve kterém pestré texty a dunění rytmů doplňuje double harmonika. Avantgardní vystoupení bylo zábavné a nakoplo publikum do pohybu. Shlédněte klip Květina.  

22:30 HUDBA PRAHA & MICHAL AMBROŽ 

Hudba Praha je pokračováním kapely Jasná Páka vzniklé v roce 1981 kolem kytaristy a song-writera Michala Ambrože. Pestrá směsice pub-rocku s punkovými texty okořeněného charakteristickými ječivými dívčími sbory ji nasměrovaly do síně slávy českého big-bítu. Vrchol roku 2018.

00:00 LIDOPOP 

Lidopop zahrál svůj garage-bigbeat a stylu grunge. Zpívající baskytarista Martin „Kudla“ Kudlička  (moderátor Rádia Beat) a bubeník Luboš „Lubinho“ Rašovský (ex Ultrazvuk…) a kytarista Libora „Mikeš“ Mikoška (ex Narvan, Laputa…) se do Kuřimi vrátili podruhé. 

Díky všem za účast.

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.