HANDec FEST 2013

Premiérový ročník byl ohromující. Na Zámek si během dne našlo cestu množství návštěvníků, které málokdo čekal, a celý pracovní tým se tak měl co ohánět.

První ročník byl totiž připomenutím 70. výročí házené  Kuřimi a mezi účastníky se tak mísily všechny věkové skupiny od dětí až po seniory. Velkou část tvořili zástupci házenkářské komunity a jejich rodiny, ale dorazili hosté z dalších klubů a dokonce prezident a další zástupci vedení Českého svazu házené.

Počasí vyšlo na jedničku a ze strany hostů a interpretů se týmu pořadatelů dostalo velice pozitivní odezvy, která se stala motivací pro další opakování festivalu, který se stal nejnavštěvovanjší hudební akcí ve městě Kuřimi.

Největší úspěch sklidil horkovzdušný balón, který se vztyčil na travnatém plácku pod Zámkem a "vozil" děti do oblak. Obohacením byla vystoupení mladých tanečníků z Magic Free Group. Do nočních hodin se účastníci bavili s místní kapelou Varan Slávka Bednáře. Freddie Mercury ožil produkcí Queen Revival by Princess. Událostí číslo jedna ale bylo vystoupení kytarové legendy Radima Hladíka a jeho Blue Effect.

SHLÉDNĚTE VIDEO

FOTOGALERIE

Blue Effect

Queen Revival

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.