Prague Conspiracy rozjedou rockovou show (2016)

Prague Conspiracy patří bezesporu k předním klubovým kapelám a jejich doménou jsou právě živá vystoupení. Od roku 2011 zvládli více než 400 koncertů. Jedna z nejnadějnějších kapel české rockové scény nabídne už v odpolední části programu svou nadupanou pop-punkovou show světové úrovně, díky niž získávají stále více fanoušků nejen v Čechách. 

Jeden z vrcholů festivalu a energetická injekce tak s touto bandou přijde hned zkraje programu od 17. hodiny. Kapela má na svém kontě několik domácích i zahraničních tour a úspěchy na velkých festivalech. Energický projev staví na ostrých kytarových riffech, chytlavých melodiích a úderném rytmu.

Zatímco do roku 2013 hrála tato pražská sestava pod názvem Prague Ska Conspiracy, tak s rockovým albem "Renegades" změnila nejen styl, ale také zkrátila název. Aby debutové album dobře zachytilo živelnost jejich koncertů, nahráli většinu skladeb na živo. V roce 2016 přichází s druhým albem "Inner Game". Na klipy narazíte nejen u televizní stanice Óčko. Klip "Times Like These" shlédněte zde nebo další skladbu "Silence".

Prague Conspiracy nabízí poctivou rockovou show a s charismatickou a provokující frontwomankou Anetou Galisovou mají jejich skladby opět skvělou zpěvovou linku. Slušnou popularitu, kterou zpěvačka nabrala v televizní Superstar, kapela nerozmazává, její talent je i tak nepřehlédnutelný. Zpěvem i vizáží Aneta odlehčuje tvrdý rock ovlivněný punkem a hitové písně zpřístupňuje širokému publiku.

Nové CD ve formátu MP3 si za hezkých 149 Kč můžete stáhnout na www.pragueconspiracy.cz nebo shlédněte koncertní klip "Crazy you" a těšte se naživo na HANDEC FEST ;-)

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.