Přijď hudbou oslavit 80 let házené v Kuřimi

Málokdo ví, že v Kuřimi se bavíme házenou už od roku 1943, proto jubilejní desátý HANDEC FEST 2023 propojujeme s oslavou 80. výročí házené v Kuřimi. Dejte dvě pecky jednou ranou a nenechte si v sobotu 24. června 2023 ujít oslavu, jak se patří.

Sportovní program začíná už ve 12:00 přátelskými zápasy „Česko – Slovensko“. Jde o zápasy kuřimských mládežnických družstev napříč kategoriemi s naším partnerským oddílem, HC Tatran Stupava ze Slovenska. O rozjezd se postarají nejmenší házenkáři na plážovém hřišti a v souběhu se ve sportovní hale rozběhne série utkání všech věkových kategorií v hodinových intervalech.

Občerstvení se otevře a moderovaný venkovní program začne v 16:00 před sportovní halou. V 16:30 následně proběhne vyhlášení výsledků Ferinovy ligy minižactva. Vzácným hostem programu bude účast Ondřeje Zdráhaly, bývalého kapitána české házenkářské reprezentantace a nejlepšího střelce mistrovství Evropy 2018, který přijede ve své současné roli předsedy Českého svazu házené.

Od 17 hodin začnou atrakce pro malé i velké nebude nouze a můžete se tak těšit například na létající balón, virtuální realitu, RC autíčka, nebo závody v převozu míče. Speciální pozornost pak bude poutat vzlet horkovzdušného balónu.

Navazuje desátý ročník Handec Festu, letos netradičně v červnu, odstartuje v 18:00 a program vám tentokrát zajistí kapely Green Day Revival / The Last Revolution, U2 Stay Revival a jako závěr celého sobotního programu také kapela KPS WØLUME / Tři sestry revival.

Program je opravdu nabitý až k prasknutí a nezáleží na tom, jestli jsi hráč, rodič, kamarád, fanoušek, nebo kolemjdoucí, přijď to s námi oslavit a rozhodně nebudeš litovat. 

A jelikož slavíme, vstupné na Handec Fest je tentokrát dobrovolné. Těšíme se na tebe!

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení s prázdninami.