HANDEC FEST 2023 hudbou oslavil 80 let házené v Kuřimi

Málokdo ví, že v Kuřimi se bavíme házenou už od roku 1943, proto se jubilejní desátý HANDEC FEST 2023 propojil s oslavou 80. výročí házené v Kuřimi. Návštěvníci tak dali dvě pecky jednou ranou a v sobotu 24. června 2023 si užili oslavu, jak se patří.

Sportovní program začal už ve 12:00 přátelskými zápasy „Česko – Slovensko“. Šlo o zápasy kuřimských mládežnických družstev napříč kategoriemi s naším partnerským oddílem, HC Tatran Stupava ze Slovenska. O rozjezd se postarali nejmenší házenkáři na plážovém hřišti a v souběhu se ve sportovní hale rozběhla série utkání všech věkových kategorií v hodinových intervalech.

Občerstvení se otevřelo a moderovaný venkovní program začal v 16:00 před sportovní halou. V 16:30 následně proběhlo vyhlášení výsledků Ferinovy ligy minižactva. Vzácným hostem programu byla účast Ondřeje Zdráhaly, bývalého kapitána české házenkářské reprezentantace a nejlepšího střelce mistrovství Evropy 2018, který přijel ve své současné roli prezidenta Českého svazu házené.

Od 17 hodin začaly atrakce pro malé i velké a nechyběla virtuální realita, RC autíčka, nebo závody v převozu míče. Speciální pozornost poutal vzlet horkovzdušného balónu.

Desátý ročník Handec Festu odstartoval v 18:00 a program vám tentokrát zajistily kapely Green Day Revival / The Last Revolution, U2 Stay Revival a jako závěr celého sobotního programu také kapela KPS WØLUME / Tři sestry revival. Program byl nabitý až k prasknutí a zejména půlnoční atmosféra před podiem byla divoká, jak se patří. 

obj/effects/bannervpravo/1/logo_HANDECFEST.png

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení se sezónou.