Novinky

The Last Revolution přivezou Green Day

Kapela spustí největší hity od Green Day, ale prosazuje se úspěšně také smrští vlastních energických vypalovaček pod názvem The Last Revolution.

U2 Stay revival rozezní irskou legendu

U2 je úhelný kámen rockové hudby. Pecky zazní v podání U2 Stay revivalu, s nimiž se dostaví alter ego irských hvězd Bono Vox, The Edge, Adam Clayton a Larry Muller Jr.

Vltava si 36 let drží svou osobitou poetiku

Jednou z kapel, které přijedou zahrát na Handec Fest 2022, je Vltava. Sestava kolem zpěváka a kytaristy Roberta Nebřenského, herce známého z divadla Sklep, je oblíbená pro svůj poetický styl.

Kudla s kapelou v krabici

Brněnský písničkář a moderátorský hlas rádia BEAT Martin Kudlička je muzikantský showman, který v Kuřimi bavil publikum v předchozích ročnících jako zpěvák kapel Lidopop nebo Zadáci.

Laura a její tygři: Žár stále trvá, slyšte

Legendární Laura nedorazí se zpěvačkou Luckou Bakešovou, která se stane maminkou, ale nově s Terezou Hálovou. Jinak vše zůstává při starém - jazzová elegance, černé brýle, bílé košile, funky drive a soulová naléhavost.

Pražský lollipop-punk Maniac se vrací

Jednou z kapel, která si získala nadšené fanoušky v předchozích ročnících, je energická sestava Maniac a jejich show s tancem. Jak se vám líbí nový styl?

Železná pana před půlnocí

Neporazitelná metalová legenda uzavře program v podání zručných brněnských kopíráků Iron Maiden Revival.

Připojte se

  

Chcete odebírat novinky?

Zanechte nám svůj email a nic vám neunikne!


Máte dotaz, nové zprávy?

Nebojte se a napište nám!

napsat vzkaz

HANDec FEST - Rockové rozloučení se sezónou.